بیماری پوستی گال در زنان - AN OVERVIEW

بیماری پوستی گال در زنان - An Overview

بیماری پوستی گال در زنان - An Overview

Blog Article

ما در مطالعاتی که یک دوز از ایورمکتین سیستمیک را با دو دوز از آن مقایسه کرده بودند، مطالعه‌ای را به دست نیاوردیم که پیامدهای‌های ایمنی را ارزیابی کرده باشد.

قبل از درمان دارویی، در حمام با آب و صابون بدن تان را شستشو کنید.

بیماری گال در ناحیه تناسلی می‌تواند باعث خارش شدید ناحیه تناسلی همراه با برجستگی های ریز و جوش‌مانند بر روی آلت تناسلی و بیضه‌ها شود.

راههای دیگر سرایت، بازي كودكان با يكديگر مخصوصاً در مهدكودك‌ها و وسايل اسباب بازي وپرستاری از اشخاص آلوده میباشد.

این بدان معناست که بعید است از آغوش کوتاه یا دست دادن دچار گال شوید.

بخاطر داشته باشید که این درمانهای موضعی غالباً باید حداقل به مدت ۸ تا ۱۰ ساعت در یک نوبت باقی بمانند ، بنابراین از استفاده آن قبل از دوش گرفتن خودداری کنید.

افرادی با بیماری‌های شدید، مانند افرادی که در بیمارستان یا تحت نظر پرستار هستند.

پیامد اولیه عبارت بود از پاکسازی کامل گال. پیامدهای ثانویه عبارت بودند از تعداد شرکت‌کنندگانی که مجددا تحت درمان قرار گرفتند، تعداد شرکت‌کنندگانی با حداقل یک عارضه جانبی مراجعه کردند، و تعداد شرکت‌کنندگانی که به دلیل بروز عارضه جانبی از ادامه مطالعه انصراف دادند.

خشن شدن پوست: برخی از افراد ممکن است به نوع شدیدتر بیماری جرب به نام گال نروژی( که به جرب پوسته‌ای نیز معروف است) دچار شوند که بسیار مسری است.

در واقع از طریق پوشاندن پوست با لایه‌ای از روغن‌های معدنی و برداشتن یک لایه نازک از روی آن، می‌توان پوست را از نظر وجود انگل گال، تخم انگل‌ها و همچنین دیگر ذرات ریز بیماری‌زا معاینه کرد.

البته در اکثر مواقع جهت تشخیص بیماری گال، نیاز به برداشتن یک لایه از روی پوست نیست.

بیماری گال یک نوع خارش پوستی است که عامل آن کنه های ریزی به نام سارکوپت اسکیبی می باشد. گال یا جرب بدون درمان برطرف نمی شود. درمان خانگی برای بیماری گال که دارای شواهد علمی می باشد، ارائه شده است. در این مقاله سلام دنیا، در خصوص اینکه بیماری گال یا جرب چیست ؛ درمان خانگی گال با بهترین داروهای گیاهی، طبیعی، وازلین، سرکه، واجبی، وایتکس و در طب سنتی برای کودکان و بزرگسالان با شواهد علمی و روغن های ضروری برای درمان گال، بیان کردیم.

هیچ‌یک از شرکت‌کنندگان در گروه درمان با ایورمکتین سیستمیک یا پرمترین ادامه مشارکت در مطالعه را به دلیل ابتلا به یک عارضه جانبی متوقف نکردند (شواهد با قطعیت متوسط). دو هفته بعد از شروع درمان، احتمالا اختلاف کوچکی به لحاظ بیماری گال در زنان باردار نسبتی از شرکت‌کنندگان درمان‌شده با ایورمکتین سیستمیک یا کِرِم پرمترین که دچار حداقل یک عارضه جانبی شده بودند، وجود دارد یا اصلا اختلافی وجود ندارد (شواهد با قطعیت متوسط).

رایج ترین شکل انتقال بیماری گال در میان جوانانی که از نظر جنسی فعال هستند تماس جنسی می باشد یا از طریق استفاده مشترک از حوله شخصی یا سایر وسایل شخصی فرد مبتلا منتقل شود.

Report this page